Laden en lossen in het centrum

De afspraken voor laden en lossen in de avond-/nachtperiode in het centrum van Maastricht op een rij.

Voorwaarden

In het centrum van de gemeente Maastricht kunt u als transporteur ook laden en lossen in de avond-en nachtperiode (dus buiten de zogenaamde venstertijden). Daar is echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo zijn er wettelijke (geluids)voorwaarden (Activiteitenbesluit milieubeheer), maar ook overige voorwaarden die door de gemeente Maastricht zijn opgesteld.

In het document 'Laden en lossen binnen de gemeente Maastricht' hebben we die voor u op een rij gezet.

Contact opnemen

Wilt u laden en lossen in de avond- en nachtperiode in het centrum van Maastricht, dan kunt u ook altijd contact opnemen met team Vergunnen Wabo via telefoonnummer 14 043. Samen met u bekijken we dan of laden en lossen in de avond- of nachtperiode voor u een optie is.

Vond u deze informatie nuttig?