Riny Pletzers

Pas als jullie héél tevreden zijn over jullie huwelijksceremonie, heb ik mijn werk goed gedaan. Sinds mijn eerste huwelijksvoltrekking in 2001 heb ik de nodige ervaring opgedaan als ambtenaar van de burgerlijke stand. En na elk huwelijk dat ik voltrek groeit nog steeds mijn enthousiasme.

De lat hoog

Ieder huwelijk is voor mij een uitdaging waarbij ik de lat flink hoog leg. Het is immers een belangrijke dag in jullie toekomstige gezamenlijke leven. Ik heb een informele aanpak waar het kan en ik ben formeel waar het nodig is.

Wensen als rode draad

Tijdens een voorgesprek maken we kennis, luister ik naar jullie wensen en denk ik graag met jullie mee. Mijn speech schrijf ik uit in de taal die jullie verkiezen: in het Mestreechs, Nederlands, Engels of Duits. Het welkomstwoord kan ik eventueel in het Frans doen, maar dan houdt het qua Franse taal ook op. Jullie wensen vormen de rode draad in de ceremonie en ik spreek jullie zo veel mogelijk persoonlijk toe. Ik sluit graag af met een tekst die of gedicht dat ik speciaal voor jullie heb uitgezocht.

Empathisch en persoonlijk

Ik kan bijna iedere dag van het jaar voor jullie klaarstaan. Mezelf en mijn aanpak in het kort? Bruidsparen noemen mij warm en empathisch en ik weet van mezelf dat ik spontaan en enthousiast ben. Mijn aanpak omschrijf ik als persoonlijk. De mooiste complimenten zijn voor mij de foto's en bedankkaarten die ik met enige regelmaat ontvang.

Veel plezier!

Ik kijk ernaar uit om kennis met jullie te maken en wens jullie alvast veel plezier toe met alle voorbereidingen en vooral een prachtig huwelijk!