Het Generaalshuis

Het uit 1804 stammende Generaalshuis staat aan een van de bekendste pleinen van Nederland: het Vrijthof. Het gebouw vormt een perfecte combinatie van oude en nieuwe bouwkunst. Het Generaalshuis is nu de voorbouw van het Theater aan het Vrijthof. Huwelijken worden voltrokken in de Edmond Hustinxzaal, de voormalige balzaal van het Generaalshuis. Deze balzaal bevindt zich nog in de oorspronkelijke staat en is voorzien van fraaie wandschilderingen.

Bijzonderheden

Aantal bezoekers: de Hustinxzaal heeft een capaciteit van maximaal 45 zitplaatsen. Indien u meer gasten verwacht kunnen deze eventueel stand plaatsnemen, tot een maximum aan 70 personen.  Na afloop van de huwelijksvoltrekking zijn er tevens mogelijkheden voor een borrel/toast, naar gelang de beschikbaarheid. De facilitaire dienst van het Theater aan het Vrijthof wil u hierover graag informeren. Er is een lift voor mindervaliden.
Bruidsparen krijgen één ontheffing om voor de deur aan het Vrijthof te parkeren. De gasten kunnen dichtbij parkeren in de parkeergarage onder het Vrijthof.