Maastricht Awards Pluim

Op 19 september 2022 wordt in het Stadhuis de Maastricht Award uitgereikt aan ondernemers die uitblinken in hun vakgebied door innovatie, de manier van werken en de omgang met klanten en gasten.

Publieksprijs

De Maastricht Award wordt uitgereikt in drie categorieën: de Business Take-Off Award, de Hospitality Award en de Rabobank Made in Maastricht Award. Per categorie zijn er drie ondernemers genomineerd.

Stem op de ondernemer die volgens jou de publieksprijs verdient!

In 2022 kan een ondernemer naast de Maastricht Award voor het eerst ook een publieksprijs winnen: de Maastricht Award Pluim. Iedereen kan tot en met 16 september stemmen op de ondernemer die volgens het publiek de prijs het meest verdient, de categorie maakt daarbij niet uit.

De bedrijven-ondernemers (De Business Take-Off Award (3), De Hospitality Award (3), De Made in Maastricht Award (3)  in alfabetische volgorde) waar u tot en met 16 september op kunt stemmen zijn:

Spelregels

Je mag maar 1 keer stemmen, dubbele stemmen worden verwijderd. De winnaar van de publieksprijs wordt op maandag 19 september 2022 in het Stadhuis van Maastricht bekend gemaakt.

Websites deelnemers

Bekijk onderstaande websites van de genomineerden voor meer informatie.