Maastricht Awards

Sinds 2012 worden de Maastricht Awards uitgereikt. Hiermee spreekt de gemeente Maastricht samen met vele partners haar waardering uit voor ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats. Inmiddels is de Maastricht Awards uitgegroeid tot hét evenement dat excellent ondernemen zichtbaar maakt.

Tijdens de zevende editie op 29 november zijn er 3 Maastricht Awards uitgereikt.

Jury

Een deskundige en onafhankelijke jury heeft zich gebogen over de vraag wie dit jaar deze Maastricht Awards verdienen. Bij de toekenning van de Maastricht Awards werd gelet op het belang van een bedrijf voor Maastricht en omstreken, de (groei van de) werkgelegenheid, het ambitieniveau van de ondernemer, de innovatie, de investeringsbereidheid, het onderscheidend vermogen van de onderneming en de service aan klanten en het personeelsbeleid. Door het maatschappelijk karakter van de Immens MVO-Award Maastricht-Heuvelland is ervoor gekozen om het publiek live mee te laten stemmen.

Vorige edities

Meer lezen over voorgaande edities van Maastricht Awards

Vragen?

Neem voor vragen contact op met Joop Timmermans: joop.timmermans@maastricht.nl.Made in Maastricht

De uitreiking van de Maastricht Awards is een van de vele activiteiten die de gemeente Maastricht onderneemt in het kader van Made in Maastricht. De gemeente heeft onder die vlag de ambitie om onderscheidend Maastrichts ondernemerschap meer zichtbaar te maken in de stad. Made in Maastricht staat voor hoe in Maastricht wordt gewerkt en zaken worden gedaan en voor de unieke producten die in deze stad worden bedacht, ontworpen of vervaardigd.