Banner MA 2016

In Maastricht wordt excellent ondernemerschap beloond. Bij de Maastricht Awards vallen de beste ondernemers in de prijzen. Er zijn vijf Awards te vergeven, voor winnaars die zich onderscheiden met gastvrijheid, als starter, als bedenker, vormgever of producent van producten, diensten of bedrijfsconcepten uit Maastricht, met slimme bereikbaarheid of met inclusief werkgeverschap.

Bekendmaking winnaars Maastricht Awards 2016

Onder grote belangstelling zijn op 21 november tijdens een feestelijke bijeenkomst de Maastricht Awards uitgereikt. Op de vijfde verjaardag van de Maastricht Awards waren er vijf Awards te vergeven: voor excellente ondernemers die zich onderscheiden met gastvrijheid, als starter, als bedenker, vormgever of producent van producten, diensten of bedrijfsconcepten uit Maastricht, met slimme bereikbaarheid of met inclusief werkgeverschap.

  • Winnaar van de Rabobank Maastricht Starter Award 2016: Vectioneer B.V.
  • Winnaar van de Made in Maastricht Award 2016: Greentom B.V.
  • Winnaar van de Gastvrij Maastricht Award 2016: SAP Bagel & Juice Bar
  • Winnaar van de Maastricht Bereikbaar Award 2016: Ondernemend Wyck
  • Winnaar van de Award voor Inclusief werkgeverschap Maastricht-Heuvelland 2016: Zorgbureau Talent
Gastvrij Maastricht Award
Made in Maastricht Award
Award voor Inclusief Werkgeverschap Maastricht-Heuvelland
Rabobank Maastricht Starter Award
Maastricht Bereikbaar Award
Maastricht Awards: excellent ondernemen loont

Initiatief en organisatie

Maastricht Awards is een initiatief vóór en dóór ondernemers met dit jaar als kartrekkers gemeente Maastricht, Centrummanagement, Maastricht Marketing, Podium 24, Immens, Maastricht Bereikbaar en vertegenwoordigers vanuit de retail, horeca, maakindustrie en dienstensector. Rabobank Maastricht is hoofdsponsor van de Maastricht Awards.

De Awards worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van vele andere sponsoren: Mercedes-Benz Customer Assistance Center, La Bergère Group, Machinefabriek Bosserveld, Business Post, Flora Limburg, Paulissen bakkerijen, MVV, Bisschopsmolen, Boekhandel Dominicanen, de Bijenkorf, Koenen en Co, Gastvrij Maastricht, Van Melick en Maastricht School of Management.

Partners van Maastricht Awards 2016 zijn: L1, WijLimburg, RTV Maastricht, 1 Maastricht, Hout Video, EST.21 en de Klinkhamer Group.

Vragen?

Neem voor vragen contact op met Joop Timmermans: info@remove-memaastrichtawards.nl.

Toolkit

Om de Maastricht Awards onder de aandacht te brengen kunnen genomineerden, algemeen betrokkenen en anders geïnteresseerden gebruik maken van de Communicatietoolkit Maastricht Awards 2016.