Bedrijfscontactpunt

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Wij slaan een brug tussen uw ambities en de mogelijkheden binnen de regelgeving van de gemeente Maastricht.

Als startende of gevestigde ondernemer kunt u bij ons terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen of bestemmingsplannen. Ook voor advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis advies en antwoord op uw ondernemersvragen

Bedrijfscontactpunt Maastricht is er om u als ondernemer op weg te helpen. Wij kennen de procedures en de routes binnen de gemeente, kunnen uw vragen beantwoorden of u gericht doorverwijzen naar een collega die zich met een specifiek onderwerp bezighoudt.

Wij helpen u om binnen de regelgeving uw weg te vinden. En we denken met u mee in mogelijkheden. Onze hulp is uiteraard gratis.

Contact en meer informatie

• Inloopspreekuur
    In verband met zomerreces zijn er in juli en augustus geen inloopspreekuren. Een afspraak maken kan natuurlijk altijd.
  • Telefoon: +31 (0)43 350 40 50, iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur
  • E-mail: bedrijfscontactpunt@maastricht.nl
  • Zelf (online) regelen: bijvoorbeeld vergunningen of ontheffingen. Zie Ondernemen en Vergunningen.

Bekijk de lijst met veelgestelde vragen.