Bedrijfscontactpunt

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Wij slaan een brug tussen uw ambities en de mogelijkheden binnen de regelgeving van de gemeente Maastricht.

Als startende of gevestigde ondernemer kunt u bij ons terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen of bestemmingsplannen. Ook voor advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis advies en antwoord op uw ondernemersvragen

Bedrijfscontactpunt Maastricht is er om u als ondernemer op weg te helpen. Wij kennen de procedures en de routes binnen de gemeente, kunnen uw vragen beantwoorden of u gericht doorverwijzen naar een collega die zich met een specifiek onderwerp bezighoudt.

Wij helpen u om binnen de regelgeving uw weg te vinden. En we denken met u mee in mogelijkheden. Onze hulp is uiteraard gratis.

Contact en meer informatie

• Inloopspreekuur: van 9.00 tot 12.00 uur in Rubber Resources op de Schoenerweg 36 in de Beatrixhaven. In 2018 is dit nog op 27 november en 11 december.
    • Ondernemers uit het buitenland die een bedrijf willen starten of vestigen in Maastricht kunnen naar het inloopspreekuur op het Maastricht International Centre (Centre Céramique). In 2018 is dat gepland op de volgende vrijdagen van 09.00 tot 12.00 uur: 30 november en 14 december.
  • Telefoon: +31 (0)43 350 40 50, iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur
  • E-mail: bedrijfscontactpunt@maastricht.nl

U kunt als ondernemer ook veel zaken online regelen zoals het aanvragen van diverse vergunningen of ontheffingen. Kijk voor meer informatie onder andere op de pagina’s Ondernemen en Vergunningen.

Bekijk de lijst met veelgestelde vragen.