Limburg Leads: crossing borders leads to success

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 hebben het Bedrijfscontactpunt Maastricht en het Expat Centre Maastricht Region van de gemeente Maastricht deelgenomen aan de 1e editie van Limburg Leads in het MECC in Maastricht.

Limburg Leads is de plek voor ontmoetingen tussen succesvolle ondernemers en sprekers uit de Euregio. En dé kennishub rondom actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health die in workshops werden besproken en bediscussieerd.

De gemeente Maastricht is voor deze gelegenheid opnieuw de samenwerking aangegaan met de Bedrijfscontactpunten van andere gemeenten in Zuid-Limburg. Gezamenlijk hebben zij deelgenomen aan de stand van Economische Samenwerking Zuid-Limburg, onder de naam ‘Smaakmakers’. Hier waren vooral bedrijven uit de regio met groeiambities en innovatie aanwezig.

De beurs was goed bezocht. En met name op de eerste dag hebben ondernemers elkaar ontmoet, kennis kunnen maken en genetwerkt.

Bekijk de video