Bijeenkomsten ‘Aan de slag met VvE’s in Maastricht’ voor bouwondernemers op 8 en 14 februari

Voor eigenaren van appartementen is verduurzamen van hun woning vaak een grotere uitdaging dan voor huizenbezitters. In Maastricht willen we hen op weg helpen. Samen met de andere eigenaren van het appartementencomplex vormen ze een Vereniging van Eigenaren (VvE). Sinds kort is er daarom een speciale digitale balie voor deze VvE’s. Onderdeel daarvan is een bouwloket. En daar komt uw bouw- of installatieonderneming om de hoek kijken. We willen uw onderneming daar graag een plek geven. Of uw architectenbureau. Zodat de VvE’s uw onderneming en diensten gemakkelijk kunnen vinden. Dat biedt nieuwe en interessante kansen voor uw bedrijf. Tijdens een ontbijtsessie op 8 februari en een avondsessie met soep en broodjes op 14 februari vertellen we u daar graag alles over. Heeft u interesse? Meld u dan aan via https://groenegroei.nl/ontbijtsessie-ondernemers-maastricht/.

De ontbijtsessie vindt plaats op vrijdag 8 februari 2019 van 8.00 uur tot 9.30 uur in het Enexis Huis Limburg in Maastricht (President Rooseveltlaan 217-219).

De avondsessie vindt plaats op donderdag 14 februari 2019 van 18.00 tot 20.00 uur in het Enexis Huis Limburg in Maastricht (President Rooseveltlaan 217-219). Soep en broodjes staan voor u klaar.

Het project VvE-balie Maastricht is mede mogelijk gemaakt door Interreg NWE Ace.