Foto van de medewerkers van het bedrijfscontactpunt gemeente Maastricht

Bedrijfscontactpunt

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Wij slaan een brug tussen uw ambities en de mogelijkheden binnen de regelgeving van de gemeente Maastricht.

Gratis advies en antwoord op uw vragen

Bedrijfscontactpunt Maastricht is er om u als (startende) ondernemer op weg te helpen. Wij kennen de procedures en de routes binnen de gemeente, kunnen uw vragen beantwoorden over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen of bestemmingsplannen. Of wij verwijzen u gericht door naar een collega die zich met een specifiek onderwerp bezighoudt. Wij helpen u om binnen de regelgeving uw weg te vinden en denken met u mee in mogelijkheden. Ook voor advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hulp is gratis. 

Spreekuur

Het gratis inloopspreekuur is in 2019 op:

  • 12 november
  • 26 november
  • 10 december

Het spreekuur is van 9.00 uur -12.00 uur op locatie bij het Officenter Maastricht in Randwyck, Gelissendomein 8. U kunt hier gratis parkeren. Dit spreekuur is een extra service. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken op een ander moment.

Spreekuur internationale ondernemers

Voor internationale (startende) ondernemers is er ook een gratis spreekuur. Dit spreekuur vindt plaats op afspraak in Mosae Forum (Mosae Forum 10). 

Maak een afspraak voor het internationale spreekuur