Maastricht Awards - Dag van de Ondernemer 2020

De Maastricht Award is dé prijs voor de ondernemer die uitblinkt in zijn vakgebied door innovatie, de manier van werken en de omgang met klanten en gasten.

Uitreiking Maastricht Award Boxen tijdens Dag van de Ondernemer

In verband met de huidige crisis worden er dit jaar geen ondernemersprijzen door de gemeente Maastricht uitgereikt: de Maastricht Awards. Toch willen de gemeente Maastricht en de partners van de Maastricht Awards met name in deze moeilijke tijd ondernemers blijk geven van hun waardering en erkenning van hun rol in de stad. De jury van de Maastricht Awards heeft op voordracht van de organisatie van de Maastricht Awards en de aangesloten partners Rabobank, The Student Hotel Maastricht, Maastricht Culinair, Les Tables, IMMENS en Centrummanagement Maastricht, een aantal ondernemers geselecteerd die op 20 november 2020, tijdens de Dag van de Ondernemer, een Maastricht Award Box ontvangen uit handen van Wethouder Heijnen. De box is gevuld met mooie producten van eveneens Maastrichtse Ondernemers. Een aantal ondernemers biedt de ontvangers van de box de mogelijkheid op een andere manier kennis te maken met hun bedrijf. Groene partner Maastricht Bereikbaar stelt de e-cargobike ter beschikking om de boxen in de binnenstad te bezorgen.

De boxen worden uitgereikt aan: Artemis Tours, Bams Drankenshop, Bessems Dranken, Café Servaas, De Bananenboxer, De Baron cocktailbar, Embloom, Il Fiore, JEF Gastrobar, Jo Heuts, Luster, Media Service Maastricht, Medprotex, Museum of Illusions, No Label, Notinthesupermarket, Poirier, StayOkay Hotel, Vino&Friends en Zuivelhandel Habets (uitzonderlijke toekenning na stopzetting bedrijf na 42 jaar).

Ondernemers die een bijdrage hebben geleverd aan de Maastricht Award Box: Chocolaterie Abbing, Les Tables, Maison Blanche Dael, Makers van Maastricht (Athos, Pieke Broodbier, Byeboere en Arbor), Pune, Rabobank, Rommedoeke, Team Ondernemen Maastricht (Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer, Koekjes Royale, Joe's Heroes, Hermes GP Wijnen, Au Mouton Blanc, Cremerius fruit en Just to cheer you up!), TSH & Sphinxkwartier (Roest, The Commons, Pathé, Roooms en Sphinxbiertje) Wijnhuis Raarberg en Van Es verpakkingen.

Collage Awards

Made in Maastricht

De uitreiking van de Maastricht Awards is een van de vele activiteiten die de gemeente Maastricht onderneemt in het kader van Made in Maastricht. De gemeente heeft onder die vlag de ambitie om onderscheidend Maastrichts ondernemerschap meer zichtbaar te maken in de stad. Made in Maastricht staat voor hoe in Maastricht wordt gewerkt en zaken worden gedaan en voor de unieke producten die in deze stad worden bedacht, ontworpen of vervaardigd.

Partners Maastricht Awards

  • Gemeente Maastricht
  • Rabobank
  • The Student Hotel Maastricht
  • Maastricht Culinair
  • Les Tables
  • IMMENS
  • Koninklijke Horeca Nederland
  • SAHOT
  • Centrummanagement Maastricht
Maastricht Awards