Vastgoed gemeente Maastricht

De gemeente Maastricht biedt panden, woonkavels en bedrijfskavels aan. Dit vastgoed is te koop en/of te huur. Onderstaand treft u het actuele aanbod aan. Heeft u interesse in een pand? Neem dan contact op met betreffende contactpersoon genoemd onder het betreffende pand. Indien er geen geschikt object wordt aangeboden, maar u heeft wel interesse in gemeentelijk vastgoed, vul dan het contactformulier in. 

Voor overige beschikbare panden kan de leegstandskaart geraadpleegd worden. Uw interesse kan ook kenbaar gemaakt worden bij het Bedrijfscontactpunt van de gemeente Maastricht.

Let op: voor u een pand of perceel koopt of huurt, is het verstandig om te controleren of het beoogde gebruik wel is toegestaan. U vindt deze informatie in het bestemmingsplan van het betreffende pand of perceel, zie hiervoor www.ruimtelijkeplannen.nl

Te huur

Kavels

De gemeente Maastricht en haar partners hebben bijzondere en interessante woon- en bedrijfskavels en agrarische gronden in hun bezit waarvoor zij op zoek zijn naar geïnteresseerde kopers.

Woonkavels  Bedrijfskavels

 

Volkstuinen te huur

De gemeente Maastricht verhuurt op diverse locaties individuele volkstuinen. U kunt dus direct bij de gemeente Maastricht een volkstuin huren.
Volkstuinen te huur

Volkstuinverenigingen