Verhuurd: kantoorruimte in pand Maastrichter Pastoorstraat 25

Verhuurd op 1-12-2022: kantoorruimte in pand Maastrichter Pastoorstraat 25.

Informatie

De gemeente Maastricht bood de zelfstandige kantoorruimte op de Maastrichter Pastoorstraat 25 te huur aan. Deze kantoorruimte is ongeveer 61,5 m² (verhuurbaar vloeroppervlak) en heeft over een open pantry, bergruimte, toilet en 2 kantoorruimtes die door een tussendeur te scheiden zijn. Het pand is via 2 voordeuren te betreden:

  • 1 aan de Maastrichter Pastoorstraat
  • 1 aan de Veerlinxstraat.

De richthuurprijs ligt op jaarbasis tussen 4.800,- euro en 5.500,- euro (exclusief btw).

De kosten van gas, water en elektra zijn niet inbegrepen in de huurprijs. De huurder moet hiervoor zelf een contract met een leverancier afsluiten.

Voorwaarden

Voor de verhuring geldt:

  1. Type invulling/functie is: kantoorruimte (maatschappelijk of commercieel)
  2. Het gaat om een aantoonbaar financieel gezonde organisatie
  3. De mogelijke huurder moet voldoen aan de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (BIBOB-toets). Via die wet kan het openbaar bestuur een onderzoek doen naar (de achtergronden van) een partij die een vastgoedovereenkomst met de gemeente aangaat.

Beoordeling

We beoordelen aanvragen op volgorde van binnenkomst. En dan geldt: wie het eerste voldoet aan bovenstaande punten, die wordt de nieuwe huurder.

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar carolijn.benders [at] maastricht.nl (carolijn[dot]benders[at]maastricht[dot]nl)