Gezocht: uw mening over wonen en leven in Maastricht

Eind november worden alle Maastrichtenaren uitgenodigd om mee te doen aan de Buurtpeiling 2018. Door een enquête in te vullen kunnen inwoners hun mening en beleving geven over wonen en leven in Maastricht. Met de uitkomsten onderzoeken we of we op de goede weg zitten met de uitwerking van plannen en projecten.

Via www.gemeentemaastricht.nl/bp2018 kunt u meedoen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

2 fases

De buurtpeiling vindt plaats in november  en december 2018 en bestaat uit 2 fases:

  1. Via een campagne via onder andere social media, de gemeentelijke nieuwsbrief en posters in de buurt- en gemeenschapshuizen roepen we inwoners op de enquête in te vullen.
  2. 10 december trekken we een steekproef en ontvangen 40.000 inwoners de vragenlijst op papier in de brievenbus. Dat doen we om ervoor te zorgen dat alle buurten en leeftijden vertegenwoordigd zijn.

Vult u de enquête in, maakt u kans op 1 van de 20 VVV-cadeaubonnen ter waarde van 20  euro . De vragenlijst is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Uitkomsten

De antwoorden op de vragen worden geanalyseerd en gepresenteerd op www.maastricht.buurtmonitor.nl. Op deze pagina staan ook de uitkomsten van eerdere buurtpeilingen zodat een ontwikkeling in de tijd gevolgd kan worden.

Veelgestelde vragen

Een antwoord op uw vragen vindt u op de pagina met meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan gerust via bp2018@maastricht.nl.