Jo-Jo haven

Onderhoudswerkzaamheden en tijdelijke afsluiting brug Jo-Jo haven.

Hoofdaannemer Gebroeders van Kessel Speciale Technieken en Producten voert van 7 april tot 1 september 2015 onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug Jo-Jo haven aan de Bosscherweg, in opdracht van de gemeente Maastricht. De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd om de huidige wegverbinding, met minimale verkeershinder en maximale doorstroming, in de toekomst te waarborgen. 

Brug afgesloten

Van 7 tot en met 30 april is de brug afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer, ook ’s avonds en in de weekenden. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de brug. Tijdens die periode wordt de staalconstructie van de bovenbouw gestraald en geconserveerd. Na de werkzaamheden aan de bovenbouw wordt de brug aan de onderzijde gestraald en geconserveerd en is dan weer open voor alle verkeer. De werkzaamheden worden uitgevoerd op alle dagen van de week tussen 07:00 uur ‘s morgens en 19:00 uur ’s avonds.

Omleiding

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de brug. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Brusselseweg, Carl Smulderssingel, Cabergerweg en de Frontensingel en omgekeerd. Voor een kaart met omleidingen en meer informatie over het project, kunt u terecht op de website van Maastricht bereikbaar.  

Planning

De werkzaamheden aan de bovenbouw van de brug duren van 7 tot en met 30 april. Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het mogelijk zijn dat de brug na deze periode ook nog enkele dagen afgesloten is. Na de werkzaamheden aan de bovenbouw van de brug worden tot 1 september 2015 nog diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de onderzijde van de brug. Een volledige afsluiting van de brug is dan niet meer noodzakelijk.  

Informatie

Heeft u vragen of mocht u hinder ondervinden gedurende de werkzaamheden, dan kunt u zich wenden tot de uitvoeder Mario Heesakkers van Gebroeders van Kessel. Hij is bereikbaar op telefoonnummer  06 11 00 76 73. U kunt ook per e-mail reageren: mheesakkers@kessel.nl.