Anesthesiologencongres blijft in Maastricht

MECC Maastricht en de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) verlengen hun samenwerking tot 2018. Hierdoor is MECC Maastricht ook de komende drie jaar de locatie voor de Anesthesiologendagen. De eerstvolgende editie vindt plaats op 28 en 29 mei 2015.

Afbeelding anesthesioloog

Congres

Het tweedaagse congres dat jaarlijks door meer dan 1.400 anesthesiologen wordt bezocht, draait om kennisuitwisseling over veiligheid, risico-inventarisatie rondom operaties en over pijnbestrijding. Daarnaast zijn deze dagen een kennis- en netwerkmoment voor de totale discipline. Het medisch-wetenschappelijk programma bestaat uit een onderdeel met topsprekers uit het vakgebied, workshops en een expositieruimte met het beste wat de toeleveranciers uit de sector te bieden hebben.

Impuls

De verlenging van de samenwerking tussen MECC Maastricht en de NVA is van groot economisch belang voor Maastricht en regio. Hotels, restaurants, vervoersmaatschappijen en winkels hebben profijt van de 1.400 congresbezoekers. Naast het congres nemen de bezoekers ook deel aan diverse sociale programma’s zoals een sprekersdiner, een borrel voor anesthesiologen in opleiding en een feest ter afsluiting van de eerste congresdag. 

Meer info

De Anesthesiologendagen vinden al sinds 2005 in MECC Maastricht plaats. Meer informatie over het congres vindt u via www.anesthesiologie.nl.