Basisschool Markus ontwerpt winnende poster Servaaskermis 2013

Feest in Malberg.

Poster Sint Servaaskermis 2013

15 maart 2013

Basisschool Markus uit Malberg heeft dit jaar de winnende kermisposter voor de Servaaskermis 2013 ontworpen. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking op de school.

Directeur Lou Quaedackers ontving uit handen van jurylid Milous Heunks van de Kunstketel een driehoeksbord met daarop de poster en 1.000 kermismunten van twee euro. De kinderen werden getrakteerd op popcorn en een draaiorgel op het schoolplein zorgde voor de muzikale kermisnoot.

Voor de Servaaskermis 2013 nam de gemeente het initiatief om de kermisposter van dit jaar door kinderen van de basisscholen in Maastricht te laten ontwerpen. Elke basisschool kon daarvoor één ontwerp bij de gemeente indienen.

Het programma en het attractieoverzicht vindt u op de speciale websitepagina's over de Sint Servaaskermis.