Bent u architect of eigenaar van een bouw- of installatiebedrijf?

Dan heeft de gemeente uw hulp nodig. Daarom nodigen we u uit voor een bijeenkomst op 25 april. Hoezo? Nou, u heeft ervaring met Verenigingen van Eigenaren. Of nog niet en u wilt deze doelgroep beter leren kennen. Hoe dan ook: samen met u willen wij een aanpak op poten zetten om die vaak lastig te benaderen en moeilijk te overtuigen VvE’s tóch te bereiken. Wat levert het u op? Opdrachten. Werk. Een netwerk. Wat het ons oplevert: een klimaatneutraal Maastricht in 2030.

Loket 

We willen een speciaal digitaal loket op poten zetten voor VvE’s, architecten en ondernemers uit de bouw- en installatiewereld waar u elkaar kunnen vinden. Het loket is ook een kennisbank: u vindt er informatie over subsidies, wetgeving, duurzaamheid.

Behoefte

Om zo’n loket op te zetten, moeten we weten waar er behoefte aan is. Vanuit uw kant, maar ook vanuit de kant van de VvE’s. Vandaar deze eerste bijeenkomst.

Praktisch

De bijeenkomst vindt plaats op 25 april van 17.00 tot 19.00 uur in Mosae Forum. Wij zorgen voor broodjes en soep.

Vragen die aan bod komen: welke ervaringen heeft uw bedrijf met werken voor VvE’s? Wat zou u kunnen helpen in het werken met VvE’s? Waar loopt u tegenaan als u werkt voor VvE’s? Wat weerhoudt u van werken met VvE’s?

Aanmelden

Wilt u helpen? Meepraten? Fijn. U kunt zich aanmelden tot en met 20 april via VVE-balie@maastricht.nl.

Vragen?

Meer weten over het programma? Stuur een mailtje: VVE-balie@maastricht.nl.