Bespaar met Ster van start in Sint Pieter, Villapark en Jekerdal

Dit voorjaar begint het project ‘Bespaar met Ster’ in de Maastrichtse wijken Sint Pieter, Villapark en Jekerdal. Via dit project krijgen huiseigenaren informatie hoe en hoe gemakkelijk u soms geld en energie kunt besparen. Onderdeel van dit project zijn een informatiebijeenkomst op 29 april om 19.30 uur in StayOkay en een energiescan.

Informatiebijeenkomst

U wilt best bezuinigen, alleen is het de vraag waar u moet beginnen. Via Bespaar met Ster helpen de Klimaatclub Maastricht, Milieufederatie Limburg, de gemeente Maastricht en het buurtplatform Sint Pieter, Villapark en Jekerdal u graag op weg. Te beginnen op 29 april om 19.30 uur in StayOkay aan de Maasboulevard. U bent van harte welkom.

Energiescan

In Sint Pieter, Villapark en Jekerdal kunnen woningeigenaren een energiescan aanvragen. Met die energiescan kunt u ontdekken hoe uw huis energiezuiniger gemaakt kan worden. De scan kost 35 euro. Voor dat geld krijgt u een scan door een energiecoach, een begeleidend advies en offertes van bedrijven voor het uitvoeren van de maatregelen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Bespaar met Ster? Of woont u niet in Sint Pieter, Villapark of Jekerdal en wilt u ook in aanmerking komen voor een scan? Neem dan contact op met de Milieufederatie Limburg via 0475 38 64 10.