Bijeenkomsten over inbraakpreventie in Scharn en Malberg

afbeelding van slogan inbraakpreventie: niet thuis, licht uit

Woont u in Scharn of Malberg? Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd? Of wat u zelf kunt doen om veiliger te wonen? Kom dan naar de bijeenkomst over inbraakpreventie! Te gast is een inbreker die zijn leven heeft gebeterd. Deze ex-inbreker presenteert sprekende praktijkvoorbeelden en laat veilige en onveilige situaties in de wijk zien. U krijgt dan handzame tips en trucs hoe u het een inbreker zo moeilijk mogelijk maakt.

Samenwerken aan een veilige wijk

De gemeente Maastricht organiseert deze bijeenkomsten om bewoners bewust te maken van de mogelijkheden die zij zelf hebben om een woningbraak te voorkomen. Daarnaast kunnen bewoners tijdens de bijeenkomst laten horen wat we samen verder kunnen doen om de woonomgeving veiliger te maken. Zo werken we gezamenlijk aan een veilige wijk, waarin zo min mogelijk woninginbraken plaatsvinden.

 

Data en locaties

  • De bijeenkomst in Scharn vindt plaats op donderdag 6 november 2014 in het ROC Leeuwenborgh, Sibemaweg 20, 6224 DC te Maastricht.
  • De bijeenkomst in Malberg vindt plaats op vrijdag 7 november 2014 in Gemeenschaphuis Het Ruweel, Malbergsingel 62, 6218 AV te Maastricht.

 

Op beide dagen gaan de deuren om 19:00 open en staan koffie/thee en vlaai klaar. De bijeenkomsten eindigen uiterlijk om 22:00.

Aanmelden en meer informatie

Woont u in Malberg of Scharn? U kunt zich tot uiterlijk 3 november 2014 aanmelden via Rik van Laake op het telefoonnummer 043- 350 46 40 of via mail rik.van.laake@maastricht.nl ovv “bijeenkomst 6 november” (Scharn) of ‘’bijeenkomst 7 november’’ (Malberg).

Wilt u nu al meer weten over inbraakpreventie? Kijk dan op www.politiekeurmerk.nl/bewoners.