Boottocht op 29 juni met uitleg over hoogwaterveiligheid

Foto Maas

Bent u benieuwd naar de mogelijke oplossingen voor hoogwaterveiligheid? En wilt u een kijkje nemen in het gebied? Meld u dan aan voor een boottocht over de Maas op woensdag 29 juni.

Kansrijke maatregelen

Om de stad ook naar de toekomst toe te beschermen tegen hoogwater heeft de gemeente met behulp van een participatief proces met burgers en andere belanghebbenden een aantal kansrijke maatregelen geïnventariseerd.

Deelname info

Tot en met 27 juni kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar anne-sophie.lemmens@maastricht.nl, onder vermelding van het tijdstip waarop u wilt meevaren. De boot vertrekt op twee tijdstippen: van 13.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. De opstapplaats is bij Rederij Stiphout aan de Kesselskade. Wij verzoeken u om tien minuten van te voren aanwezig te zijn.

Projectpagina mijnMaas

Meer informatie over hoe de gemeente Maastricht de hoogwaterveiligheid aanpakt, leest u op de projectpagina mijnMaas.