Brug aan Bosscherweg in Maastricht afgesloten van 7 tot en met 30 april

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de afsluiting wel gebruik maken van de brug.

Van dinsdag 7 april tot en met donderdag 30 april is de brug aan de Bosscherweg in Maastricht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, ook ’s avonds en in de weekenden. Er worden dan onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de bovenbouw van de brug.

Door deze afsluiting wordt verkeer van en naar Smeermaas omgeleid met verkeersborden via de Brusselseweg, Carl Smulderssingel, Cabergerweg en Frontensingel en omgekeerd. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de afsluiting wel gebruik maken van de brug.

Buslijn 45 De Lijn

Tijdens de afsluiting van de brug vervallen de bushaltes Bosscherweg Grens, Bosscherweg 17, Bosscherweg 41, Bosscherweg Sluis en Bosscherweg/Van Eyckstraat.

Er komen tijdelijke bushaltes bij het kruispunt in Smeermaas, de Boschstraat/Sphinx en de Van Hasseltkade. De bus van De Lijn zal rijden via de Brusselseweg, Carl Smulderssingel, Cabergerweg, Frontensingel en omgekeerd.

Planning

Vanaf 1 mei is de brug weer open en kan verkeer van en naar Smeermaas weer via de Bosscherweg Maastricht bereiken en omgekeerd. Na 30 april worden tot 1 september 2015 nog diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de brug, maar daarvoor is geen volledige afsluiting meer noodzakelijk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de omleidingsroute of de werkzaamheden op http://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/brugbosscherweg.
Heeft u vragen over de werkzaamheden, of vragen over mobiliteit, dan kunt u contact opnemen met het Klantenmeldpunt van de gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043.