Denk mee over de binnenstad op vierde stadsavond

22 januari 2015

Tijdens drie drukbezochte stadsavonden hebben honderden bewoners, ondernemers, studenten en jongeren uit Maastricht en de regio gewerkt aan de Visie op de Binnenstad. Deze visie is in juli vorig jaar aangeboden aan het college en de raad van de gemeente Maastricht. Op maandag 2 februari 2015 is in het Stadhuis, Markt 78, de vierde stadsavond. Die staat in het teken van de uitvoering. Wat moeten we doen om ‘onze’ visie te bereiken? En wat is daarvoor nodig? Tijdens deze avond kunt u meedenken over de uitvoering en aangeven wat u daarbij belangrijk vindt. Na deze stadsavond wordt de Visie op de Binnenstad samen met de uitvoeringsagenda voorgelegd aan de gemeenteraad. Die neemt hierover een besluit.

Voor wie?

Iedereen die zich betrokken voelt bij de binnenstad is welkom op 2 februari. Of u nu bewoner bent van Maastricht (uit de binnenstad of een buitenwijk), ondernemer, werkzaam in de binnenstad, student, jongere of bezoeker uit de regio: de binnenstad is ook van u. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het Stadhuis. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Vragenlijst

Tijdens de stadsavond bespreken we een vragenlijst. Deze kunt u van tevoren invullen. Interesse? Stuur een mail naar petra.theunissen@remove-memaastricht.nl en u ontvangt een link naar de vragenlijst.