Duurzaam verbouwen: VvE energiebalie wijst de weg!

​​​​​​​Nederland verbouwt en verduurzaamt. Op de Dag van de Bouw (15 juni) kunt u in Maastricht terecht in de duurzame voorbeeldwoning Enexis huis Limburg, waar die dag speciaal aandacht is voor VvE’s: hoe verduurzaam je een appartementencomplex.

logo VvE-balie

Het duurzaam maken van een appartementencomplex brengt allerlei werkzaamheden met zich mee en bewoners hebben te maken met de bouwsector, financiële sector maar ook bijvoorbeeld hun mede-eigenaren. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse kost. Daarom ontwikkelde gemeente Maastricht de VvE energiebalie Maastricht. Op de Dag van de Bouw kan de bezoeker kennis maken met het aanbod, van energiecoaches, gratis cursussen en workshops tot werkbezoeken. Ook de inspirerende duurzame voorbeeldwoning het Enexis Huis Limburg is speciaal open. Kom kennis maken met het aanbod!

Locatie: Enexis Huis Limburg, president Rooseveltlaan 219 in Maastricht.

Tijd: Vindt u het leuk om bij de lancering van de digitale VVE energiebalie Maastricht aanwezig te zijn om 12 uur?  Wilt u dan zo vriendelijk zijn u aan te melden via VVE-balie@maastricht.nl? Uiteraard kunt u de rest van de middag tot 17 uur zo binnenlopen!

Toegang is gratis.

Meer info vindt u op www.gemeentemaastricht.nl/vvebalie.