Een ramp? Check VRZL.nl

Foto Veiligheidsregio

Als gemeente Maastricht maken we deel uit van Veiligheidsregio Zuid-Limburg. De veiligheidsregio is erop gericht om u, als inwoner van Zuid-Limburg, beter te beschermen tegen (gezondheids)risico's, rampen en crises. Dat doet de veiligheidsregio samen met alle gemeenten in Zuid-Limburg, Brandweer, Politie, de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR, onderdeel van GGD Zuid Limburg) en andere partners. Samen zorgen zij ervoor dat bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk wordt opgetreden.

Op de nieuwe website VRZL.nl vindt u meer informatie over de belangrijkste veiligheidsrisico’s in Zuid-Limburg. U leest er niet alleen wat het risico inhoudt, maar ook hoe de overheid omgaat met dit risico en wat u zelf kunt doen om u op dit risico voor te bereiden. Bovendien geeft VZRL.nl meer informatie op het moment dat er in Zuid-Limburg daadwerkelijk een grootschalig incident plaatsvindt. Op VRZL.nl leest u op zo’n moment precies wat u kunt doen om uzelf en anderen in veiligheid te brengen.

Kijk alvast eens op VRZL.nl voor meer informatie.