Even voorstellen: Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

24 november 2015

Vanaf 1 januari 2016 bundelen de Sociale Diensten van Pentasz Mergelland, de gemeente Valkenburg aan de Geul en de gemeente Maastricht hun krachten. We gaan verder onder de naam Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.

Wat betekent dit voor u?

Op brieven die u van ons krijgt, ziet u binnenkort onze nieuwe naam verschijnen. De komende periode krijgt u regelmatig ook nieuwe informatie over Sociale Zaken Maastricht Heuvelland. Ons bezoek- en postadres wordt Randwycksingel 22, 6229 EE Maastricht. Wat goed is, dat houden we natuurlijk zo. Bent u bijvoorbeeld niet mobiel, dan komen we graag bij u langs. En we blijven bereikbaar via het vertrouwde telefoonnummer 14 043.

Samenwerken, want samen kunnen we meer

Waarom we dit doen? Door samen te werken staan we steviger in onze schoenen. We hebben er taken bij gekregen en daar gaan we nu samen mee aan de slag. Samen weten we meer. Plus onze dienstverlening aan u wordt er alleen maar beter op digitaal en persoonlijk. In de gemeente Maastricht bijvoorbeeld wordt al heel veel gewerkt met het digitaal indienen van aanvragen. Dat breiden we nu verder uit. We gaan ook samenwerken om geld te besparen.

Vragen?

Heeft u vragen voor Sociale Zaken Maastricht Heuvelland? Stel ze gerust via post@maastricht.nl of 14 043.