Gastvrij Maastricht via www.ongehinderd.nl

12 juni 2014

De gemeente Maastricht is aangesloten op de website www.ongehinderd.nl. Deze website geeft mensen met beperkingen specifieke informatie over de toegankelijkheid van voorzieningen en gebouwen in de stad.

Via het interactieve deel van de website kunnen inwoners en bezoekers die informatie verder aanvullen. Waar kan ik parkeren? Zijn de haltes van het openbaar vervoer verlaagd? Is er ringleiding of een aangepast toilet in de vergaderlocatie?

Centrummanagement Maastricht en VVV Maastricht werken ook mee aan het project. Hiermee neemt de gemeente Maastricht een eerste stap in de uitvoering van het VN-verdrag voor mensen met een lichamelijke beperking. De website is ook toegankelijk via de app Ongehinderd. Kijk voor meer informatie op www.ongehinderd.nl.