Gezocht: een cultureel ondernemer om een beeldend-kunstevenement te organiseren in Maastricht

Wie neemt het stokje over?

afbeelding kunst en cultuur

De gemeente Maastricht zoekt iemand om een beeldend-kunstevenement te organiseren. Wat en hoe lees je in dit artikel.

Conform de Beleidsregels structurele subsidies voor instellingen voor professionele kunst en cultureel erfgoed 2017-2020 stellen we een jaarlijkse subsidie van 30.750,- euro (exclusief indexering 2019 en 2020) opnieuw ter beschikking. Daarmee wil de gemeente jou uitdagen om in de periode 2018-2020 jaarlijks een meerdaags evenement te organiseren waarbij kunstenaars en beeldende-kunstinstellingen zich gezamenlijk presenteren.

Bent of ken jij een organisatie die als cultureel ondernemer deze uitdaging wel ziet zitten? Heb je ideeën over hoe de beeldende-kunstsector zich kan presenteren aan de stad? Meld je dan bij de gemeente. Bekijk de voorwaarden en stuur een plan – voor 1 februari 2018 - aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht. Via de post : postbus 1992 6201 BZ Maastricht of via mail jan.bessems@maastricht.nl.

Let op: de aanvraag moet uiterlijk 31 januari 2018 als ontvangen zijn geregistreerd bij de gemeente. Het gebruik van het format is verplicht. Aanvragen die aan deze voorwaarden niet voldoen, worden niet in behandeling genomen.