Gratis sporten in Maastricht tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Maastricht Sport van 19 tot en met 25 april samen met verschillende sportaanbieders in de stad allerlei gratis activiteiten op diverse locaties in Maastricht. Iedereen krijgt de kans om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met verschillende sporten en andere sportieve Maastrichtenaren te ontmoeten. Gezelligheid en sportiviteit gaan deze week hand in hand.

Jeugd

De jeugd krijgt op verschillende scholen een uitgebreid sportprogramma aangeboden. De woensdagmiddag staat dit jaar centraal: tijdens ‘Go for Gold’ kunnen alle kinderen op Sportpark de Geusselt meedoen met uitdagende clinics.

Volwassenen

Deze week kunnen volwassenen bij verschillende sportaanbieders deelnemen aan een les, bijvoorbeeld fitness, spinning, aerobics en bootcamp. Daarnaast zijn er activiteiten zoals de paaswandeling, een bridgetoernooi of een zwem4daagse*. De zwem4daagse kost 10 euro per persoon voor 4 dagen. De overige activiteiten zijn gratis.

Ook worden er dit jaar voor het eerst sporten aangeboden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie of om aan te melden op www.maastrichtsport.nl of neem contact op met Britt Beckers van Maastricht Sport via britt.beckers@maastricht.nl of 06 50 74 98 42.