Het Maastricht-LAB zoekt makers en doeners!

De komende periode gaat het Maastricht-LAB actief op zoek naar mensen en partijen die zich willen aansluiten bij het LAB; we zijn op zoek naar u!

 

Logo Maastricht-Lab

Het Maastricht-LAB is in 2012 opgericht om een nieuwe impuls te geven aan de stedelijke (her)ontwikkeling van Maastricht. Als proeftuin voor nieuwe stadsontwikkeling zijn acht vraagstukken en projecten als experiment opgepakt. Inmiddels is het Maastricht-LAB het stadium van proeftuin ontgroeid.

Nieuwe projecten gezocht!

Wilt u met uw project op een vernieuwende wijze aan de slag in de stad? Of heeft u een idee dat u graag wilt onderzoeken? Meld u dan aan via www.maastrichtlab.nl! Als aanjager kunnen wij uw project verrijken en het proces versnellen door u als initiatiefnemer te informeren over de mogelijkheden, u te verbinden met mogelijke partners en u te adviseren over vervolgstappen.

Actieve stadmakers gezocht!

Bent u geen projecteigenaar, maar wilt u wel een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Maastricht? Kortom, bent u een stadmaker? Meld u dan aan voor het netwerk Stadmakers Maastricht. Aanmelden is vrij, maar niet vrijblijvend: wij zijn op zoek naar de doeners en makers uit de stad die tijd, expertise en andere middelen willen delen en ter beschikking willen stellen voor projecten of activiteiten.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.maastrichtlab.nl. Of neem contact op met het team Maastricht-LAB via info@maastrichtlab.nl of +31 (0)43 350 45 98.