Informatieavond plantactie

21 april 2017

Wilt u loofbomen, hoogstamboomgaarden, heggen of andere landschapselementen aanplanten? Dan bent u op 2 mei van harte welkom op de informatieavond in Mesch.

De provinciale Plantcampagne Nationaal Landschap Zuid-Limburg, welke ondersteund wordt door de gemeente Maastricht, biedt de mogelijkheid voor het verkrijgen van struiken en bomen met boompalen en boomkorf.

De campagne is gericht op versterking van het authentieke landschap én op het vergroten van burgerbetrokkenheid. De campagne richt zich op grondeigenaren en plaatselijke organisaties zoals dorpsraden, buurtverenigingen, heemkundeverenigingen en natuurverenigingen die hiermee hun groene ideeën kunnen verwezenlijken.

De stichting IKL organiseert een informatieavond waar verdere uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden en de voorwaarden van deze plantregeling. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de waarden van deze landschapselementen voor uw leefomgeving.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Download hier de flyer.