Informatieavond snippergroen op 16 november

Snippergroen

Deze maand gaat de gemeente verder met het project Snippergroen in de wijken Sint Pieter, Mariaberg, Belfort, Pottenberg, Malpertuis, Caberg, Oud-Caberg, Jekerkwartier, Kommelkwartier, Statenkwartier, Boschstraatkwartier, Sint Maartenspoort, Wyck, Jekerdal, Biesland, Campagne, Wolder en de binnenstad. Met dit project wil de gemeente het gebruik van gemeentegrond reguleren.

Informatieavond op 16 november

Om het project Snippergroen toe te lichten vindt er op woensdag 16 november om 19.00 uur in het gemeentehuis (Mosae Forum) een informatieavond plaats. Bezoekers kunnen zich die dag melden bij de balie aan Mosae Forum 10. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wilt u graag een aangrenzend stukje gemeentegrond kopen? Dan bent u deze avond ook van harte welkom.

Snippergroen kopen

Het is mogelijk om stukjes groen te kopen die grenzen aan uw perceel. Het aanvraagformulier is te vinden op de snippergroen website of stuur een e-mail naar verkoopsnippergroen@maastricht.nl. Op dinsdag en woensdag kunt u ook bellen met Projectteam Snippergroen via het telefoonnummer 14 043.