Inschrijving Conferentie Sportief Maastricht geopend

Maastricht Sport en Gemeenteraad Maastricht organiseren conferentie over toekomst sport en bewegen

Logo Conferentie Sportief Maastricht

Op donderdagavond 29 september 2016 vindt de Conferentie Sportief Maastricht plaats in het AINSI theater te Maastricht. Dit is een initiatief van de Maastrichtse gemeenteraad en Maastricht Sport. Alle sportverenigingen, sportorganisaties, commerciële sportaanbieders, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en iedereen in Maastricht die sport en bewegen een warm hart toedraagt, is welkom. Om aanwezig te zijn tijdens de conferentie is het belangrijk dat men zich inschrijft, dit kan via de website van Maastricht Sport.

De Conferentie Sportief Maastricht is een antwoord op de voortdurende veranderende sportwereld, die ook Maastricht treft. Inspirerende ideeën en de huidige ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen zullen deze avond dan ook volop de revue passeren, afgewisseld met enkele sportdemonstraties. Daarnaast wordt het vooral een avond waarop verenigingen, sporters, sportorganisatie, sportaanbieders, zorginstellingen en anderen gevraagd wordt om mee te denken over de toekomst van sport en bewegen in Maastricht op het gebied van verenigingen, accommodaties, evenementen én sportstimulering. De avond wordt gepresenteerd door de bekende radio- en tv-persoonlijkheid én tevens Maastrichtenaar, Felix Meurders.

Het beste sportidee van Maastricht

In aanloop naar de conferentie worden burgers, sporters, verenigingen en andere sport gerelateerde organisaties opgeroepen sport- en/of beweegideeën aan te dragen ter verbetering van het sport- en beweegaanbod in de stad. Iedereen die een goed idee heeft om Maastricht sportief verder te helpen kan zijn/haar idee indienen. Uit alle inzendingen worden maximaal drie ideeën uitgekozen die tijdens de conferentie toegelicht kunnen worden. De ideeën zijn met name bedoeld ter inspiratie van Maastricht Sport en de gemeenteraad. Het aanwezige publiek op 29 september kiest vervolgens het winnende idee. De winnaar krijgt naast een sportcheque van €100,- ook uitgebreid aandacht in het E-zine dat na afloop van de avond rondgestuurd wordt.

Meer informatie en aanmelden

Op www.maastrichtsport.nl staat meer informatie over het programma van de conferentie, de mogelijkheid om in te schrijven én het indienen van een goed sportidee.