Inschrijving Maastricht Awards 2015 van start

logo Maastricht Awards

Op maandag 16 november reikt de gemeente Maastricht de Maastricht Awards uit: dé jaarlijkse ondernemersprijzen van en voor ondernemers in Maastricht. De gemeente wil met het uitreiken van deze ondernemersprijzen haar waardering uitspreken voor de vele ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats. Ook wil de gemeente onderscheidend en creatief Maastrichts ondernemerschap zichtbaar maken in de stad. De Maastricht Awards is een gezamenlijk initiatief van de gemeente, Centrummanagement Maastricht, VVV / Maastricht Marketing, Gastvrij Maastricht en vele betrokken ondernemers.

“Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor de stad Maastricht. Economisch, maar ook sociaal. Want zonder ondernemers, geen banen. Daarom zetten we jaarlijks ondernemers en ondernemerschap in het zonnetje. We bieden hen een mogelijkheid om kennis te maken met elkaar, de strijd aan te gaan voor beste ondernemer in 2015 en zo van elkaar te leren,” aldus John Aarts, wethouder economie van de gemeente Maastricht.

Drie categorieën en een oeuvre award

De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Bedrijven kunnen zich tot 30 september inschrijven in drie categorieën.

1. Beste Starter - voor ondernemers die zijn gestart vanaf 2012
  2. Meest Gastvrije Bedrijf -  voor het meest gastvrije bedrijf in de horeca (restaurant, café, hotellerie en logies verschaffende bedrijven)
  3. Made in Maastricht Award – voor de onderneming die onderneemt, maakt en/of produceert in Maastricht.

Daarnaast is er de Rabobank Oeuvreprijs voor een ondernemer die langjarig van grote betekenis is geweest voor de economische ontwikkeling van de stad en de (internationale) naamsbekendheid van Maastricht.

Prijsuitreiking op 16 november 2015

De prijsuitreiking vindt plaats op maandagavond 16 november 2015 vanaf 18.15 uur in het Mercedes Customer Assistance Center (Gelissendomein 5, Maastricht). De prijswinnaars krijgen naast een prijzenpakket, een handgemaakte trofee (Maastricht Award) en een unieke broche.

Made in Maastricht

De uitreiking van de Maastricht Awards is een van de vele activiteiten die de gemeente Maastricht onderneemt in het kader van Made in Maastricht. De gemeente heeft onder die vlag de ambitie om onderscheidend Maastrichts ondernemerschap meer zichtbaar te maken in de stad. Made in Maastricht staat voor hoe in Maastricht wordt gewerkt en zaken worden gedaan en voor de unieke producten die in deze stad worden bedacht, ontworpen of vervaardigd.

Meer informatie over de inschrijving, de criteria en prijsuitreiking treft u aan op de website www.maastrichtawards.nl