Leerlingenvervoer? Stuur het aanvraagformulier op tijd terug

18 juni 2015

Als u gebruikmaakt van leerlingenvervoer voor uw schoolgaande kinderen, heeft u van ons een brief gekregen over de nieuwe aanvraagprocedure voor het schooljaar 2015-2016. Zorg dat u het aanvraagformulier leerlingenvervoer vóór 3 juli 2015 terugstuurt naar de gemeente of dat u leerlingenvervoer digitaal aanvraagt.

Afbeeldingen kinderen en een kar

Anders wordt uw aanvraag niet op tijd behandeld.

Aanvraagformulier downloaden

Heeft u deze brief niet gekregen of vraagt u voor het eerst leerlingenvervoer aan? Dan kunt u de aanvraag online afhandelen via DigiD of het  aanvraagformulier en het vervoersadvies school downloaden via www.gemeentemaastricht.nl/leerlingenvervoer.

Let op: Het vervoersadvies school is een verplicht formulier. Zonder dit formulier kunnen wij uw aanvraag niet behandeling nemen. Ons advies is eerst dit formulier door de school laten ondertekenen voordat u de aanvraag bij ons indient.

Vragen?

Heeft u vragen over leerlingenvervoer? Stel ze gerust via telefoonnummer 14043 of via leerlingenvervoer@remove-memaastricht.nl.