Meld uw evenementen voor 2016 op tijd aan!

23 juli 2015

Heeft u plannen om in 2016 een evenement te organiseren? Meld het dan voor 15 september via het formulier op onze website. Dan kunnen wij bekijken waar we wanneer ruimte moeten reserveren.

Afbeelding evenement

Apart vergunningstraject

Let op: plaatsing op het Jaarprogramma Evenementen betekent niet dat u ook automatisch een vergunning krijgt voor uw evenement. Die moet u gewoon aanvragen. Doe dat wel op tijd omdat voor een vergunningsaanvraag wettelijke termijnen gelden.

Leefbaarheid

De gemeente Maastricht stelt elk jaar een Jaarprogramma evenementen samen dat door het college van burgemeester en wethouders wordt vastgesteld. Op basis van dit programma wordt ruimte gereserveerd op locaties en op datum. Daarbij heeft de gemeenteraad aangegeven meer spreiding van evenementen te willen met het oog op leefbaarheid. Als er op een zelfde dag bijvoorbeeld twee evenementen voor eenzelfde locatie zijn ingediend, beoordelen we welk evenement voorrang krijgt. Daarbij kijken we vooral naar de bijdrage die een evenement levert aan het imago van de stad en/of beleid van de gemeente.

Meer informatie

U vindt het formulier Aanmelden evenement voor jaarprogramma (PDF, 163 kB) downloaden en invullen. Het ingevulde formulier stuurt u naar noortje.janssen@remove-memaastricht.nl. Wij nemen contact met u op als we niet kunnen voldoen aan bepaalde wensen.