Meld verkeersonveilige situaties in de stad

Van 1 september tot 1 oktober 2015 kunt u via deze pagina verkeerssituaties die u als onveilig ervaart aan ons doorgeven. En we nodigen u meteen ook graag uit voor een bijeenkomst over verkeersveiligheid op 15 september.

Bijeenkomst over nieuw beleid

We willen een nieuw verkeersveiligheidsbeleid voor onze stad. Daarvoor hebben we uw input nodig. Die kunt u ons dus bezorgen via onze website. Daarnaast organiseren we op 15 september van 17.00 tot 18.30 uur in de raadzaal van Mosae Forum (entree aan de Gubbelstraat) een bijeenkomst.

Tijdens die bijeenkomst bespreken we graag met u, met onze partners en raadsleden waar het verkeersveiligheidsbeleid zich de komende jaren op zou moeten richten. Ook komt aan bod wat we als maatschappij over hebben voor een nog verkeersveiliger Maastricht. 15 september gaat het over de grote lijnen, niet om specifieke verkeersonveilige situaties in de stad.

(Aan)melden

Wilt u naar de bijeenkomst komen? Meld u dan voor 14 september aan via miranda.pas@maastricht.nl. En geef verkeersonveilige situaties online door.