Nieuw college aan het werk

Tijdens een raadsvergadering op maandagavond 18 juni zijn de 6 wethouders officieel geïnstalleerd. Wethouders Vivianne Heijnen, Jim Janssen, Gert-Jan Krabbendam, Bert Jongen, John Aarts en Mara de Graaf vormen nu met burgemeester Annemarie Penn-te Strake en gemeentesecretaris Piet Buijtels het college van burgemeester en wethouders.

foto nieuw college

V.l.n.r.: Jim Janssen, John Aarts, Mara de Graaf-van Haasen, Bert Jongen, Annemarie Penn-te Strake, Vivianne Heijen, Piet Buijtels, Gert-Jan Krabbendam.

Wethouders

Tijdens de eerste collegevergadering op 19 juni heeft het college ook de definitieve portefeuilleverdeling vastgesteld. Bekijk alle informatie over het college en de portefeuilles

Coalitieakkoord

Op basis van het coalitieakkoord ‘Maastricht, onbegrensd en ontspannen’ werkt het college de komende vier jaar voor Maastricht en de regio. Lees het coalitieakkoord.