Nieuwe website gemeente Maastricht

www.gemeentemaastricht.nl, de website van de gemeente, is vernieuwd. Goed nieuws voor u! De nieuwe website is namelijk opgezet vanuit het oogpunt van dienstverlening. De statistieken leren ons dat de meeste gebruikers van de site op zoek zijn naar producten en diensten. U wordt op uw wenken bediend: de diensten en producten staan centraal in de nieuwe site. De nieuwe website is daarnaast beter toegankelijk – we werken nu volgens de webrichtlijnen voor overheidssites. En ook worden de functionaliteiten van de nieuwe website verder uitgebreid.

Nieuws minder belangrijk

Het nieuws is op deze website van ondergeschikt belang. Dat leest of hoort u via nieuwsmedia (bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven). Er staan nog wel nieuwsberichten op de site, maar dan letterlijk in de marge. Ook ziet u in de marge onze Twitterfeed met de meest recente berichten.