Nu aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Maastricht

4 december 2014

Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor onze stad. Maastricht kent ruim 23.000 vrijwilligers van jong tot oud. Je vindt ze overal: in de sport, in het onderwijs, in de wijken, in de zorg, bij verenigingen, maar ook bij (culturele) evenementen zijn ze vaak actief. Vrijwilligers zijn de motor van Maastricht. Zonder hen zou Maastricht géén Mestreech zijn.

Afbeelding logo Maastricht doet

De gemeente Maastricht waardeert dit enorm en organiseert ieder jaar de Vrijwilligersprijs Maastricht. U kunt vanaf nu weer uw favoriete vrijwilliger aanmelden voor deze prijs. Maar u kunt ook een vrijwilligersorganisatie aanmelden of een bedrijf dat zich bijzonder maatschappelijk in zet. Uit alle inzendingen draagt een deskundige jury genomineerden voor. De winnaars worden op 21 maart 2015 bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Stadhuis.

Wilt u een persoon, bedrijf of organisatie aanmelden? Dat kan via www.maastrichtdoet.com. Kleine moeite, groot plezier! Doe het snel want aanmelden kan maar tot 31 december.