Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg

1 december 2016

Vanaf 11 december verzorgt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het vervoer op maat. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. De afgelopen weken hebben alle klanten van Omnibuzz en Regiotaxi Limburg informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december.

Wat verandert er voor klanten?

Voor klanten verandert er vanaf 11 december niets. Omnibuzz beschikt over de gegevens van alle klanten die nu met Regiotaxi in Limburg reizen. Inclusief de informatie over speciale vervoersindicaties, geregistreerde hulpmiddelen, begeleiders en vaste ritten. Ook het tarief blijft voorlopig ongewijzigd. In de loop van 2017 kunnen de gemeenten een nieuw tarief vaststellen.

Taxibedrijven

Omnibuzz heeft een aantal nieuwe taxibedrijven gecontracteerd. Dat betekent dat klanten mogelijk een andere taxichauffeur krijgen.

Meer informatie vindt u ook op www.omnibuzz.nl.