Onderzoek mantelzorgwaardering

Mantelzorg is een belangrijk fundament van de gezondheidszorg in onze samenleving. De gemeente wil graag weten hoe wij onze mantelzorgers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Daarom hebben we een korte vragenlijst samengesteld. Deze lijst bestaat uit 10 vragen over onder andere uw ideeën voor de invulling van de mantelzorgwaardering, uw ervaringen als mantelzorg en uw behoefte aan ondersteuning bij uw mantelzorgtaken. 

Wij nodigen u van harte uit om deze vragenlijst in te vullen. Het zal ons helpen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. U kunt erop rekenen dat de antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld. U blijft dus anoniem. De uitkomsten zullen worden meegenomen voor de invulling van de mantelzorgwaardering 2016. Rond de zomervakantie zal de definitieve invulling voor de mantelzorgwaardering 2016 door het college van B&W worden vastgesteld.

Heeft u nog vragen over het onderzoek? Stel ze gerust via telefoonnummer (043) 350 52 95 of onderzoekenstatistiek@maastricht.nl. We helpen u graag verder.

Alvast bedankt voor de moeite.

Vragenlijst Mantelzorgwaardering 2016