Paul Hustinx ontvangt Teken van Verdienste

Gisteren heeft burgemeester Hoes het Teken van Verdienste uitgereikt aan de heer Paul Hustinx bij gelegenheid van zijn aanstaande afscheid als directeur van TEFAF. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege zijn grote bijdrage aan het succes van één van de grootste en meest exclusieve beurzen op het gebied van kunst, antiek en design ter wereld. Door het succes van TEFAF is Maastricht ook internationaal op de kaart gezet.

De heer Hustinx (geboren 17 februari 1953 in Roermond) begon in 1984 als beursmanager bij Antiquairs International & Pictura Fine Art Fair welke in 1987 overging in The European Fine Art Fair. In 1996 werd hij directeur van The European Fine Art Fair. 

Teken van Verdienste

Het Teken van Verdienste is een van de stedelijke onderscheidingen van de stad Maastricht. Het Teken van Verdienste wordt toegekend om waardering uit te spreken aan personen die met jarenlang engagement een functie bekleed hebben binnen een overheidsorgaan of organisatie die van groot belang is voor het bestuurlijke, economische, culturele of sociale functioneren van de stad.