Posterwedstrijd voor de Servaaskermis 2017

Van 12 tot en met 21 mei 2017 vindt de jaarlijkse Servaaskermis op het Vrijthof plaats. Ieder jaar wordt voor de kermis een unieke poster gemaakt. Dit jaar roepen we kermisliefhebbers op om mee te doen aan de posterwedstrijd. De poster van de winnaar gebruiken we ter promotie van de Servaaskermis!

Meedoen? 

Iedereen mag meedoen. De regels zijn simpel: het moet een passende poster zijn voor de Servaaskermis. Alle soorten ontwerpen zijn welkom: digitaal, tekeningen, schilderijen, etc. Wat verder nog nodig is? Laat vooral je creatieve geest erop los!

Inleveren vóór 15 februari

Kun je jouw poster digitaal aanleveren? Mail die dan naar marktmeesters@maastricht.nl. Kan dat niet of wil je de poster brengen? Dat kan ook. Elke woensdag- en vrijdagochtend van 07.00 tot 12.00 uur of elke zaterdag ochtend van 07.00 uur tot 11.00 uur Je kunt jouw posterontwerp dan afgeven bij de marktmeesters, Markt 36 (aan het begin van de ingang van de beveiligde fietsenstalling op de Markt, ingang meteen aan de rechterzijde).

Genomineerden

De 3 beste posters worden gepubliceerd op de Facebookpagina van onder andere de Servaaskermis. De kermisliefhebbers mogen dan zelf de beste uitkiezen.

Prijzen

De poster van de winnaar gebruiken we ter promotie van de Servaaskermis. De ontwerpers krijgen verder ook mooie prijzen. De winnaar ontvangt onder andere een VIP-arrangement op de Servaaskermis. De winnaars van de 2e en 3e plaats krijgen elk een kermispakket.