Praat mee over armoede en schulden

afbeelding geld

Jim Janssen, wethouder Sociale Zaken, nodigt u uit voor een stadsgesprek over armoede en schulden. Een onderwerp dat veel mensen raakt in onze stad. En waarover we graag uw ervaringen en ideeën willen horen. Op maandag 15 april 2019 bent u welkom om 16.00 uur bij Stay Okay Maastricht,  Maasboulevard 101. Het stadsgesprek eindigt om 19.00 uur.

De gemeente wil armoede in onze stad in 2030 onder het landelijk gemiddelde brengen. Armoede aanpakken kunnen we als gemeente niet alleen. We hebben onderzoek laten doen naar de oorzaken van armoede en schulden in Maastricht. De aanbevelingen uit dit onderzoek vullen we graag aan met uw ideeën en goede voorbeelden. We hopen dan ook dat u erbij bent.

Wilt u meedoen? Laat dan uiterlijk 29 maart weten of u komt en zo ja, met hoeveel personen. Stuur een mail naar hans.wintraecken@maastricht.nl of een brief naar:

Gemeente Maastricht
B&O Sociaal t.a.v. Hans Wintraecken
Postbus 1992
6201 BZ  Maastricht.

Vermeld als onderwerp ‘STADSGESPREK’.

Na aanmelding krijgt u een bevestiging. Ter voorbereiding sturen we u het onderzoeksrapport en het programma.