Samen sterker door Overval App

De gemeente Maastricht roept ondernemers en hun personeel op om zich aan te melden voor de Overval App. Deze app is een belangrijke stap richting nog veiliger ondernemen in Maastricht.

afbeelding overval app

Wat is de Overval App?

Ondernemers die zijn overvallen kunnen via de Overval App direct een melding maken, waarin de werkwijze en het signalement van de dader(s) beschreven wordt. Iedereen die in bezit is van de app ontvangt de melding en kan daarmee uitkijken naar de dader(s). De kans is daardoor groter dat de daders gezien worden en iemand de politie belt. Zo haalt het signalement de daders in.

Hoe werkt het?

Ondernemers in Maastricht hebben een brief ontvangen met inloggegevens. Zo kunnen ondernemers, nadat ze de App hebben gedownload, een account aanmaken. Vervolgens kan de App verspreid worden onder de medewerkers. Heb je geen inloggegevens ontvangen? Stuur een e-mail naar joldy.de.caluwe@maastricht.nl.

Niet alleen voor ondernemers

De Overval App is er ook voor mensen die geen ondernemer zijn. Download de App en meld u aan als ontvanger. Zo werkt ook u mee aan de veiligheid in Maastricht. Kijk voor meer informatie en een demonstratie van de app op www.overvalapp.nl.