Sociaal Spreekuur in Belfort op woensdag 20 maart

In gesprek met wethouder Mara de Graaf en het Sociaal Team

Op woensdagmiddag 20 maart, van 15.00 uur tot 17.00 uur, staat de Mobiele Ontmoetingsplek bij winkelcentrum Belfort (Keurmeestersdreef). Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen buurtbewoners in gesprek met leden van het Sociaal Team Daalhof en wethouder Mara de Graaf (Wmo, Welzijn, Gezondheid en Diversiteit).

In gesprek met de wethouder
De wethouder sluit aan bij de Mobiele Ontmoetingsplek om in gesprek te gaan met inwoners over sociale vragen zoals hulp bij huishouden, dagbesteding, begeleid wonen en mantelzorg. Inwoners kunnen hun situatie voorleggen en persoonlijk met de wethouder bespreken.

Wethouder de Graaf: ‘Ik hoor graag van mensen wat hen bezighoudt. Ook vind ik het belangrijk dat ze vragen kunnen stellen, ook aan mij. Mensen kunnen daarom één-op-één een met mij in gesprek, maar we kunnen, als ze dat willen, er ook direct een professional van het Sociaal Team bij halen.

Sociaal Team
Het Sociaal Team helpt mensen op weg die behoefte hebben aan ondersteuning maar niet weten welke eerste stap ze zelf kunnen zetten. Iedereen kent namelijk soms momenten dat men het even niet meer weet, het thuis of in het gezin wat minder gaat, zich eenzaam voelt of bepaalde dagelijkse handelingen wat minder goed gaan!

Tot bij de Mobiele Ontmoetingsplek. De koffie staat klaar!