Sociaal Spreekuur in de buurt

Wethouder Jack Gerats (Wmo) houdt vrijdag 17 februari 2017 om 15.00 uur zijn Sociaal Spreekuur. Deze keer in de huiskamer van BBOOST in het Boschstraatkwartier, Zwanenstraat 2.

Jack Gerats

Heeft u vragen over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg? Meldt u dan aan via: secretariaat.wethouder.gerats@maastricht.nl of bel 14 - 043 en vraag naar de secretaresse van wethouder Gerats.

De wethouder is er voor u

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voorleggen. Wethouder Jack Gerats: “Malberg is geen Amby en De Heeg is ook weer anders dan Bosscherveld. Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Inwoners van Maastricht kunnen me hier rechtstreeks over informeren. We willen als stadsbestuur zo dicht mogelijk bij de mensen staan.”

Iedereen is welkom!

Het spreekuur is niet wijkgebonden, elke Maastrichtenaar kan in het Boschstraatkwartier op het spreekuur komen. Wethouder Gerats hield al spreekuur in een aantal wijken en andere volgen.