Sociaal Spreekuur in de buurt

Wethouder Jack Gerats (Wmo) houdt vrijdag 20 januari 2017 om 15.00 uur zijn Sociaal Spreekuur. Deze keer bij Kenniscentrum Empowerment in Sint Maartenspoort, Franciscus Romanusweg 52.

Jack Gerats

Heeft u vragen over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg? Meldt u dan aan via: secretariaat.wethouder.gerats@maastricht.nl of bel 14 - 043 en vraag naar de secretaresse van wethouder Gerats.

De wethouder is er voor u

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voorleggen. Wethouder Jack Gerats: “Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Iedere buurt in onze stad is anders; Heugem is bijvoorbeeld geen Bosscherveld. Inwoners van Maastricht kunnen me rechtstreeks informeren over wat in hun buurt gebeurt. We willen als stadsbestuur zo dicht mogelijk bij de mensen staan.”

Iedereen is welkom!

Het spreekuur is niet wijkgebonden, elke Maastrichtenaar kan in Sint Maartenspoort op het spreekuur komen. Wethouder Gerats hield al spreekuur in een aantal wijken en andere volgen.