Sociaal Spreekuur in de buurt

Wethouder Jack Gerats (Wmo) houdt donderdag 15 december 2016 om 15.00 uur zijn 6e Sociaal Spreekuur. Deze keer bij buurtcentrum Sint Pieter aan de Pastoor Kribsweg 14-A.

Jack Gerats

Heeft u vragen over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg? Meld u dan aan via: secretariaat.wethouder.gerats@maastricht.nl of telefonisch via 14 043 en vraag naar de secretaresse van wethouder Gerats.

De wethouder is er voor u

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voorleggen. Wethouder Jack Gerats: “Malberg is geen Amby en De Heeg is ook weer anders dan Sint Pieter. Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Inwoners van Maastricht kunnen me hier rechtstreeks over informeren. We willen als stadsbestuur zo dicht mogelijk bij de mensen staan.”

Iedereen is welkom!

Het spreekuur is niet wijkgebonden, elke Maastrichtenaar kan op spreekuur komen. Wethouder Gerats hield al spreekuur in Mariaberg, Wittevrouwenveld, De Heeg, Daalhof en Limmel-Nazareth. Andere wijken volgen volgend jaar.