Sociaal Spreekuur in de buurt

Foto Jack Gerats

Wethouder Jack Gerats (Wmo) houdt vrijdag 2 september 2016 om 15.00 uur zijn vierde Sociaal Spreekuur. Deze keer in buurtcentrum het Omnium, aan de Aureliushof 160a. Tussen de school en 't Atrium.

Heeft u vragen over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg? Meldt u dan aan via: secretariaat.wethouder.gerats@maastricht.nl of telefonisch via 14 - 043 en vraag naar het secretariaat van wethouder Gerats.

De wethouder is er voor u

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voorleggen. Wethouder Jack Gerats: “Malberg is geen Amby en De Heeg is ook weer anders dan Sint Pieter. Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Inwoners van Maastricht kunnen me hier rechtstreeks over informeren. We willen als stadsbestuur zo dicht mogelijk bij de mensen staan.”

Iedereen is welkom!

Het spreekuur is niet wijkgebonden, elke Maastrichtenaar kan in Daalhof op spreekuur komen. Wethouder Gerats hield al spreekuur in Mariaberg, Witte Vrouwenveld en De Heeg, andere wijken volgen nog.